Vassen 2012-2013 och beach 2014. | Dessie – en hjärtebarnsmamma ♥

Dessie – en hjärtebarnsmamma ♥

Annons

Vassen 2012-2013 och beach 2014.

Jag skrev ju tidigare idag om att jag bestämt mig, jag tänker inte gömma mig mer. För första gången sen 2011 blir det beachen istället för vassen!

Även om jag gått ner allt utom 5 kilo av de 45 jag fick upp så är det ändå inte samma kropp längre. Jag har accepterat det, äntligen. För mina barns skull, för mitt och Anders förhållandes skulle och för min skull. Jag vill också vara med på stranden, inte gömma mig. 
Tänker mycket på värderingar. Vad visar jag barnen om jag vägrar klä av mig, vägrar visa mig, vägrar bada, vägrar älska mig själv? Att jag är mindre värd än andra?
Så vill jag inte att de ska tänka. Det är inte så jag uppfostrar mina barn!

image

Här trodde jag att det var 30 kilo jag gått upp, men det var 45. På fotona hade jag gått ner 15 och hade alltså 30 kilos övervikt kvar.

Dessa foton togs idag. Jag är nöjd. Jag ser ut såhär. Jag har jättebreda höfter, och så är det. När dom ploppade ut när jag var 11-12 är så ville jag såga av dem. Hatade dem länge. Nu har jag accepterat att det är mina höfter, på min kropp.

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats