Toppen! | Dessie – en hjärtebarnsmamma ♥

Dessie – en hjärtebarnsmamma ♥

Annons

Toppen!

Gud så underbart, frysen är död! Värmen tar tydligen inte bara kål på mig, utan även på vitvarorna. Himla kul att upptäcka det när allt som var fryst för ett par dagar sen istället är varmt. Undrar hur länge den varit död?

Så,nu väntar jag på att folksam ska höra av sig och förhoppningsvis får vi någon slags ersättning så vi kan jaga fatt i en ny frys och sen åka och handla. Ni vet att det var lön precis va? Och barnbidrag? Vad brukar barnfamiljer göra då?
Fylla kyl och frys. Det är sååå kul!

Blähä. Får ju inte heller slänga någonting förrän folksam gett klartecken.. Härlig stank!

Som om det inte vore nog så har vi bestämt oss för att göra om rummet i längan till lager och lokal. Lokalen i grannbyn är uppsagd. Kändes till en början inget kul alls att ta det beslutet men det funkar inte att vända på våra privata enkronor för att betala företagets hyra. Inte nu iallafall. Lägger ner butiken gör vi inte, utan vi tänker om lite istället. Mina återkommande sjukdomar ställer till med en hel del och kombinerat med dålig ekonomi så funkar det inte. Lokalen har dessutom kostat en del redan att fixa och skulle kosta lite till innan öppning eftersom det ju finns en del regler att följa när man ska driva en butik.

Men det blir bra det här, nu ska jag fokusera på min hälsa och på webbutiken och Dessiedesign! Så de så! En dag, ska jag öppna den där fysiska butiken, här i byn eller i öa som jag tänkt från början!

Later!

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats