Spring i benen. | Dessie – en hjärtebarnsmamma ♥

Dessie – en hjärtebarnsmamma ♥

Annons

Spring i benen.

Jag och hjärtat pratade förra veckan om att komma igång med träningen igen. Både han och jag har legat på latsidan och ingen av oss mår bra av det. För hans del är det väl ganska mycket att träningsrutinerna bryts lite när jag behöver honom hemma. För min del är det inte så.. Utan varenda gång jag ger mig på det och kommer ihåg så får jag ont i njurarna eller så blir jag dunderförkyld. Men nu är vi igång igen!

Vi åt middag direkt när A kom hem från jobb idag och sen åkte vi och badade efter en timmes klabb med bilen. Vi kom iväg iaf! Var underbart skönt och vi fick även se när byns brandförsvar hade övning nere vid badplatsen. Väl hemma igen så blev det kaffe och sen läggning av alicia. Efter läggningen cyklade A iväg för att träna och jag fixade lite på datorn medan lilleman tittade på tv. Sen när A var hemma så begav jag mig ut för en runda med kombinerad pw och löpning. Var sjukt skönt även om jag var mer död än levande när jag var klar. Underbart!

image

Lagom varm och svettig :-)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats