Snart är kaoset över! | Dessie – en hjärtebarnsmamma ♥

Dessie – en hjärtebarnsmamma ♥

Annons

Snart är kaoset över!

Gud vad jag längtar nu! Vi har bott här sen siste maj..  Och hela tiden har vi ätit våra måltider vid soffbordet. Pyssla och rita blir det inte mycket av på grund av platsbrist..  och mitt i golvfixet så packade frysen ihop..  Såhär mitt k sommaren lixom!

Men igår målade jag det sista på golvet, igårkväll efterbehandlade jag där som nya kylen & frysen ska stå. Imorse var hjärtat iväg och hämtade de nya vitvarorna. Vi bar in dem och jag fick använda muskler jag inte trodde jag hade haha. Men nu är dom på plats! Ikväll ska jag efterbehandla resten av golvet så det får torka under natten och imorgon eftermiddag kan vi koppla in kylen & frysen och slänga ut de gamla. Skafferiet står nu mitt i rummet och ska på plats. En ikea-möbel ska skruvas ihop och ställas på plats. Tvätten ska bort och köksbordet ska in.

ÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!!!

Förstår ni min lycka? Renovering i all ära.. Men ibland blir det bara för mycket. Sen att vi ska sätta igång med nästa projekt snart är en helt annan femma 😱😁

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats