Inte okej. | Dessie – en hjärtebarnsmamma ♥

Dessie – en hjärtebarnsmamma ♥

Annons

Inte okej.

I söndags vaknade jag med värk i hela kroppen. Från tårna och upp till pannan. Lever med ledvärk, men brukar veta vart den kommer ifrån eftersom lederna reagerar på ansträngning och kyla. Inte ansträngt mig så pass att jag skulle få ont i hela kroppen, och kyla…njääe! Tog mig igenom dagen med piller, men var helt slut på kvällen. Måndag morgon var vi uppe och hoppade klockan 05 eftersom jag skulle vara på röntgen 07.15. Kände av värken i kroppen men försökte ignorera den så gott deg gick. Hade även sprängande huvudvärk och ont i ögonhålorna. Jag fixade röntgen på ett par minuter och därefter blev det lite fönstershopping på biltema, väla och Ikea. Jag – där. Wohooo 😇

När vi styrde bilen hemåt igen så var jag helt slut, och klockan var knappt lunch. Hade så ont i nacken att jag inte kunde vrida huvudet åt sidan. Kände mig en smula stelopererad.

Körde hem till mapa med lite fika och efter några minuter skrek jag till och började lyfta på klänningen haha. Getingjävel! Vi drack kaffe och babblade och efter en stund så berättade jag för mamma hur jag mådde och vad 1177 sagt. Fick konstiga blickar när jag svarade nej på mammas fråga om jag pratat med vc haha. Det är jag det, söker vård när jag måste krypa in 😂

Jag ringde iaf och tjugo minuter senare befann vi oss på vc. Läkaren var dock ganska arrogant och tyckte inte att jag skulle kunna se ut som jag gjorde eller sitta upp om jag nu hade hjärnhinneinflammation, tbe var dock möjligt. Och jag hade ju ingen feber och i hans papper stod det som symtom. Berättade att jag är van vid smärta, berättade varför och nämnde att jag inte ens fick feber när min blindtarm var helrutten. Brydde han sig? Nix.
Fick iallafall lämna prover som jag får svar på efter EN VECKA. Han försökte skämta till det om att om patienten hinner dö innan proverna är klara så är det labbets fel, inte hans. Jag skrattade men var kräkfärdig över hans nonchalans och sandlådehumor.

Inte ens en undersökning, han petade inte på mig mer än när han hälsade.

Så sen dess har jag mer eller mindre legat nerbäddad här hemma och käkat piller. Jag mår bättre i kroppen med hjälp av värktabletter men ögonhålorna och huvudet är samma. Påminner om hur man mår vid influensa, fast jag är inte ett dugg förkyld 🐭

Menmen, jag blev ett VIP-kort rikare och slipper räkna enkronor för att betala för läkarbesök ända fram tills mars 👌

Så, nu ska jag käka piller tills jag känner mig bättre och hoppas att jag överlever..

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats